Pages

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kirpparisunnuntai

Viihdyn kirpputoreilla. Tykkään vaeltaa kojulta toiselle ja katsella tarjontaa. Olen kuitenkin tosi huono ostamaan ikinä mitään, varsinkaan vaatteita. Olenkin keskittynyt lähinnä bongailemaan kiinnostavia kirjoja tai kivoja laukkuja ja koruja..

Tänään käytiin ensimmäistä kertaa Nowkoelln Flowmarkt kirpparilla, joka järjestetään joka kuun kolmantena sunnuntaina Maybachuferilla. Paikka oli turhan ahtaasti rakennettu, mutta muuten oikein kiva. Harmikseni en kuitenkaan saanut lupaa kuvailla kiinnostavimpia kojuja, joissa paikalliset tekijät myivät omia luomuksiaan. Rakastuin erääseen pöllölaukkuun, mutta periaatteessa en sellaista laukkua tarvitsisi, kun samantyylinen kangaskassi löytyy kaapista. Laukku jäi sinne, vähän harmittaa jo :/



Kotiinpäin kävellessämme satuttiin vielä toiselle kirppikselle Graefestrassen Kiezissä. Tämäkin oli kiva pikku kirppari, mutta ilmeisesti järjestetään vain pari kertaa vuodessa.



Nowkoellnistä ostin 50 sentillä Grimmin veljesten satukirjan, josta pääsen opettelemaan saksan kielen Präteritum aikamuotoa, jota käytetään oikeastaan vain uutisissa ja saduissa. Graefestrasselta puolestaan mukaan tarttui saksankielinen omaelämänkerrallinen romaani, Fucking Berlin. Kirja kertoo berliiniläisestä opiskelijatytöstä, joka rahoitaa opinnot prostitutiolla. Mielenkiintoinen aihe.

0 kommenttia: