Pages

maanantai 24. tammikuuta 2011

Komediaklubilla

Yhtenä lauantaina käytiin suomalaispainotteisella poppoolla englanninkielisellä Kookaburra Comedy Clubilla (Schönhauser Allee 184). Ohjelmassa oli tuolloin "Comedy Sportz" eli kaksi tiimiä kisaili improvisaatio-tyyliin parin tunnin ajan hauskemmuudesta. Yleisö oli mukana heittelemällä mm. ammatteja, paikkoja ja adjektiiveja joukkueille, jotka sitten loivat mahdollisimman hauskan tilanteen annetun tehtävän ja yleisöstä huudettujen sanojen pohjalta. Joka tehtävän jälkeen yleisö äänesti pöytään jaettujen lappujen avulla kumpi joukkue hauskutti enemmän.


Suomessa olen ollut katsomassa Stand Up -komiikkaa ja improvisaatio siihen verrattuna ei ollut niin hulvatonta. Mutta varmasti vaikea laji ja hyvin tuolla kuitenkin viihtyi. Välillä tuli oikein hauskoja sutkauksia ja välillä taas meni jotkin vitsit täysin ohi, kun käyttivät sellaisia englanninkielen sanoja, joita ei vaan tuntenut entuudestaan. Sisäänpääsy oli 8 euroa, mikä oli mielestäni ihan kohtuullinen.



Ennen Kookaburraa käytiin istahtamassa Scotch and Sofassa (Kollwitzstraße 18). Kiva paikka, hieman erilainen sisustus ja mukava tunnelma, mutta ainakin viikonloppuiltaisin kovin täynnä. Musiikkivalinnat kyseisessä baarissa ovat laidasta laitaan: rokista minimalteknoon ja jonnekin reggaen suuntaan.

0 kommenttia: