Pages

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Mitäs tässä, Ritari Ässä

Nyt näyttäisi siltä, että uusi asunto on löydetty ja muutto häämöttää lähitulevaisuudessa \o/ Teen tuosta asunnonetsintäprosessista oman postauksensa, kunhan kaikki on saatu hoidettua muuton osalta ja köllöttelen uudessa kodissa.



Verojututkin on selkeytyneet siltä osin, että näyttää hyvin todennäköiseltä, että itse se veroilmoitus on laskettava ja tehtävä. Mielelläni palkkaisin veroneuvojan asian hoitamaan, mutta näillä vuosituloilla n. 500 euron (plus ALV..) lasku siitä työstä on liian iso. Verovirastossa eli Finanzamtissa sain kyllä tosi ystävällistä palvelua, kun kävin siellä vähän kyselemässä , että mitäs kaavakkeita siihen veroilmoitukseen tarvitaankaan. Mutta toisaalta, kai ne on ystävällisiä, kun haluavat minun pienoiset veroeuroni kassaansa. Pitääpä kertoilla sitten tästäkin aiheesta enemmän, jos vain koskaan urakasta selviän.



Uuden vuoden lupauksena päätin, että ulkona syömiselle täytyy tehdä jotkin rajat. Varsinkin kun uudessa asunnossa on ihan oikea keittiö, niin sitä pitää alkaa hyödyntää. No, vielä ei ihan ole tavoitteet täytyyneet.. Päätin viime viikolla, että käyn vain kahdesti viikon aikan ulkona herkuttelemassa, mutta määrä kas kummaa tuplaantui. Eli ravintolapostauksia seuraa muutama..

0 kommenttia: