Pages

tiistai 22. helmikuuta 2011

Herkuttelua kotikulmilla

Tosiaan.. uuden vuoden lupauksiin kuului se, että ulkona syömistä täytyy vähentää. Raha ei riitä sekä isompaan asuntoon, että ravintolalaskuihin. Ilkeä vaan, että se isompi asunto sattuu sijaitsemaan siinä osassa Friedrichshainia, joka on täynnä ravintoloita ja kahviloita. Kyllä koetellaan!

No, kyllä tässä on jonkin verran nälkäistä masua täytynyt ulkoiluttaa..

Kovasti tykkään aasialaisen Transitin (Sonntagstr. 28) konseptista ja ruoista, joita olen blogissa ennenkin hehkuttanut. Pikkuannokset maksavat siis 3e/kippo. Kahdesta annoksesta lähtee helposti pienempi nälkä. Kolmella tai neljällä isompi. Hieman flunssaiseen oloon maistui erityisesti lämmin inkivääri-sitruuna-hunaja -juoma.
Menneenä sunnuntaina käytiin kurkkaamassa venäläisessä Datschassa (Gabriel-Max-Str. 1), josko sinne mahtuisi brunssailemaan. Paikka tuntuu olevan varsin kehuttu ja suosittu, mutta meillä oli ensikertalaisen tuuria ja päästiin heti istahtamaan pöytään. Hieman alle kympillä sai syödä buffetpöydästä mahan täyteen venäläisiä ja välimerellisiä herkkuja. Erityisesti tykkäsin sesamkalasta ja pikkukasvislettusista smetanan kera. Paikan tarjoilu tosin oli äärimmäisen hidasta. Jouduimme odottaamaan juomia jälkiruoan puolelle, mikä laski kyllä fiilistä. Ruokalista näytti kuitenkin sen verran kiinnostavalta, että haluan vielä joskus käydä testaamassa blinejä ja muita erikoisuuksia.

0 kommenttia: