Pages

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Brunssilla (vaihteeksi)

Usein viikonloput menevät työn merkeissä ja brunsseista ei ole tullut niin paljon tämän vuoden puolella nautittua. Pari kertaa kuitenkin on ehtinyt testaamaan tästä lähistöltä itselle muutamaa uutta paikkaa.

Ranskalainen Ohlalaa (Mainzer Str. 18)on vegaanikahvila, joka tarjoaa lauantaisin myös vegaanin brunssin. Kattauksia on kolme ja varaus tulee tehdä sähköpostilla. Itsellä oli odotukset korkealla paikan ja tarjoilujen suhteen, mutta jouduin pettymään. Paikka sinänsä oli söpö, mutta en tajua miten vegaaniruoasta on saatu tehtyä niin tylsää ja mautonta. Brunssin hinta oli 9,90 mikä olisi ollut erittäin ok, jos tarjoiluista edes puolet olisi olleet herkkullisia. Köyhät ritarit ja couscous salaatti olivat hyviä, mutta siihenpä se ainakin tällä kertaa jäi. Ehkä vielä annan toisen mahdollisuuden ja käyn testaamassa paikan kakkuvalikoimaa.



Erittäin hyvä hinta-laatu-suhde brunssille löytyy sen sijaan samalta alueelta ravintola Elfidasta (Gabriel-Max-Str. 15). Sunnuntaibrunssi kustantaa 7,90 ja mukana on normaalien leipien, jogurttien ja salaattien lisäksi välimerellistä ja lähi-itämaista sävyä mm. erilaisten tahnojen muodossa. Todella maistuvaa oli, kesemmällä nautiskelemaan antimista sitten terassille :)




 


0 kommenttia: