Pages

lauantai 22. elokuuta 2009

Abenteuer, seikkailu

Kyllähän se meinaa vähän seikkailulta tuntua, kun yhtäkkiä löytää itsensä Berliinistä asumasta. Kesä meni niin nopeasti, ettei muuttoon ja muutokseen ehtinyt tai osannut valmistautua. Mutta täällä sitä nyt sitten ollaan.. Lähinnä tuntuu, että tänne on tullut vain lomailemaan ja kotimatka siintää aivan lähitulevaisuudessa. Tosin hieman tässä on pakko rentoutua ja katsella ympärilleen, ennen kuin aloitan töiden etsimisen. Tällä saksankielentaidolla työn saaminen voi olla varsin mielenkiintoinen projekti :P Siitä ehkä myöhemmin.

Ihan vielä en ole keksinyt, mistä näkökulmasta tätä blogia kirjoittelen.. Uskoisin kuitenkin, että kunhan tässä vähän pyörii ja pikku hiljaa pääsee asettumaan ja kotiutumaan, niin alkaa niitä jutun aiheita löytyä. (Jep, tiiän.. tosi fiksua perustaa blogi ilman visiota siitä, mitä blogillaan haluaa kertoa :D)

Se kyllä täytyy sanoa, että uusi koti tuntuu ja näyttää hyvältä! Maisematkaan ei ole pöllömmät:


Asunto vuokrattiin kalustettuna ja hallitsevana sävynä on harmaa, mustalla, ruskealla ja vaalean eri sävyillä maustettuna. Toimii ainakin meidän mielestä.


Ensimmäinen päivä Berliinin asukkaana sisälsi muun muassa Dönerin (vege-versio) syöntiä ja miesten mm-maratonin ihmettelyä. Jompi kumpi heistä vissiin voitti:


Ja sitten vielä päivän nallekuva:

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kukkuu maiju!<3

-maaria^^

More to love!-Mimmi kirjoitti...

Aww :D NALLEKUVA!!

Kämppä näyttää hyvältä, en tosiaan halua kävellä portaita teille ;)

JA MITKÄ MAISEMAT!!! <333

Maiju kirjoitti...

Puspus Maaria!

Mimmi: Onneks meijän talossa hissillä liikkuminen ei oo yhen kortin varassa ;P

VilleP kirjoitti...

Oot päässy pedon syliin :) kämppä näyttää hyvälle kyllä, tuo maalattu seinä on hiano.