Pages

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Juhlintaa juhannuksen ja jalkapallon merkeissä

Juhannus kului täällä Berliinissä pääosin töissä, mutta onneksi ehti myös hieman rentoutumaan ystävien seurassa. Perjantai-ilta kului leppoisasti mölkkyä Hasenheiden puistossa pelaten. Mölkky on kyllä todella hauska peli! Lauantai-iltanakin oli puistokeli ja grillailimme isolla porukalla Mauerparkissa.


Tänään sunnuntaina kävimme ensin brunssilla yliopiston ravintolassa, Cum Laudessa (Universitätstr. 4). Paikka valittiin ihan Tip-lehdestä saadun etukupongin perusteella, koska lipukkeella saatiin kaksi brunssia yhden hinnalla (8,90e). Cum Laude oli kivan tuntuinen, klassisesti sisustettu paikka, mutta brunssin antimet ei valitettavasti olleet mitään suurenmoisia makuelämyksiä herkkusienikeittoa lukuunottamatta.


Oli mahtava ilma ja päätettiin lähteä seuraamaan Saksan jalkapallomaajoukkueen edesottamuskia Englantia vastaan Neuköllnin kaupunginosaan. Siellä ei nimittäin ole turhan paljon tullut liikuttua, ja aina on mukava tutustua uusiin paikkoihin. Jokaiseen berliiniläiseen kuppilaan on kyhätty oma kisakatsomonsa, joten tässä kaupungissa kyllä riittää terasseja, joilta kisoja seurata.


Hyvin sujuneen pelin jälkeen siirrettiin nälkää Pizza a Pezzissä (Nansenstr. 2). Herkullinen pizzaslice kustantaa 2e. Nautitaan toki Bionaden kanssa.


Kaduilta bongattua:

0 kommenttia: