Pages

torstai 22. heinäkuuta 2010

Roses, roses

Tässä muutama paikka, joissa on tullut lähimenneisydessä viihdyttyä:

Roses, Oranienstr. 187, on ihan superkitschi ja hulvaton pikku pikku baari. Vaihtelevaa musaa, mutta kasarihittejä ja muuta mukavaa kuulee ainakin toisinaan.


Legendaarinen Club de Visionäre (Am Flutgraben 1), Spreen rannalla on ihan leppoisa hengailumesta. Itse en hirveästi minimalteknosta välitä, mutta rannalla on mukava hengähtää hetki. Eikä tuollaista paikkaa ainakaan Suomesta löytäisi, joten sellainen erilainen kokemus :)


Syömäpuolelta esittelen afrikkalaisen Massain. Ravintoloita on Berliinissä kaksi, toinen Schönebergissä (Goltzstr. 35) ja toinen Prenzel' Bergissä ( Lychener Str. 12). Molemmat testattu ja ruoka on huippua. Ekalla kerralla olin Goltzstrassen Massaissa eräänä maanantai-iltana ja kaikki hoitui sutjakasti. Nyt toisen kerran illallisettiin Lychenerstrassen Massaissa lauantai-iltana ja odoteltiin ruokiamme kaksi tuntia. Asia ei olisi ollu niin paha, jos viivästystä olisi oikeasti pahoiteltu ja tarjottu esimerkiksi joku jälkkäri tai edes kahvi hyvityseksi. Nyt saatiin vaan pikainen, ohimennen lausuttu pahoittelu. Ruoan takia annan paikalle vielä kuitenkin mahdollisuuden :P

0 kommenttia: