Pages

maanantai 1. marraskuuta 2010

Halloween 2010

Toinen Halloween Berliinissä takana. Eipä tuota sen kummemmin tullut juhlittua, mutta lauantaina käytiin kavereiden kanssa illastamassa White Trash Fast Food -ravintolassa. Taisipa olla tasan vuosi viime kerrasta, mutta viime käynnillä ei tullut syötyä ollenkaan. Nyt burgerit maistui, mutta ei kuitenkaan herättänyt sen suurempia intohimoja. Kyllä kaupungin parhaimmat hampparit on ihan jossain muualla. Loistopaikka kuitenkin noin Halloween-tunnelmaa ajatellen ja ravintola olikin täyteen buukattu. Onnistuttiin saamaan pöytä ilman varausta vain sen avulla, kun oltiin niin aikaisessa.
Syöminkien jälkeen käytiin vielä tarkastamassa kerran kuukaudessa järjestettävä Nachtkonsum-yökirppari (Molkenmarkt 2), joka on auki kello 17:stä puoleenyöhön. Muuten ihan jees, mutta 3 euron sisäänpääsy ihmetytti. Täytyy suoraan sanoa, että en näe homman toimivan Berliinissä. Täällä on niin paljon ilmaista kirpputoritarjontaa, että jos asiakkailta pyydetään sisäänpääsymaksua siitä, että pääsevät kirppariostoksille, tulee juttu kuolemaan, ellei oheen kehitetä jotain todella repäisevää, joka tuo maksulle sitten vastinetta. Nyt tarjolla oli kyllä live-musiikkia, mutta ei mitään erikoista. Ja kun ajattelee, millaista menoa ja meininkiä esimerkiksi Mauerparkissa on joka sunnuntai ihan ilmaiseksi, niin tällainen 3e sisäänpääsymaksu tuntuu suorastaan naurettavalta. En halua kuulosta negatiiviselta, mutta mulle tämä konsepti tuon sisäänpääsymaksun takia ei toiminut.
Noin muuten elämä jatkuu ennallaan, tosin flunssa meinaa vaan edelleen vaivata. Köh, köh. Tuntuu kyllä, että ainakin joku kolmasosa Berliinistä sairastaa tällä hetkellä. You can't hide, you can't run..

0 kommenttia: