Pages

torstai 26. toukokuuta 2011

Surullinen huvipuisto

Sunnuntaina pöyräiltiin Spree-joen ympärillä Rummelsburgin, Niederschöneweiden ja Baumschulenwegin alueella. Pyöräilimme myös Pläterwaldin metsän läpi ja samalla näin viimein pieneltä vilkaisulta metsän siimeksessä kummittelevan hylätyn huvipuiston Spreeparkin. Tulevana sunnuntaina näen toivottavasti paikan ihan kunnolla.. Puistossa on "avoimien ovien päivät". Lunapark Berlin -tapahtumassa on tarjolla myös opastettuja kierroksia eri teemoilla. Itse varasin liput "Trouble with tourism" -kierrokselle. Lisätietoja surullisen oloisesta Spreeparkista esimerkiksi täällä: http://olotila.yle.fi/ihmiset/blogit/12-syyta-rakastua-berliiniin/hylatyn-huvipuiston-lumoissa ja http://en.wikipedia.org/wiki/Spreepark


3 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Mää oon elokuun lopulla tulossa Berliiniin ja aion niin ehdottomasti käydä tuolla!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Vierailin Spreeparkissa vuosi sitten ja suosittelen lämpimästi kaikille. Mielenkiintoinen paikka. Meillä kävi hyvä tuuri, päästiin Norbertin johdolla juna-ajelullekin!
Blogisi suosikki kaupungistani on todella kiva. Hauskaa kesää Berliiniin!
terv. Johanna

Maiju kirjoitti...

Oli kyllä mielenkiintonen paikka käydä tutkimassa, vaikka puisto ei kovin hylätyltä tuntunutkaan kun samaan aikaan oli satoja ellei tuhansia muitakin paikanpäällä kuikuilemassa :)