Pages

torstai 17. tammikuuta 2013

Slow motion

Enpä ole blogiasioihin koskenut sitten viime heinäkuun. Useampi asia on tuosta hetkestä elämässä muuttunut. Nykyisellään jaan WG-asunnon saksalaisen tytön kanssa. Elämäntyylinikin on hieman erilainen ja sitä kautta ulkona syömiset ja muut riennot ovat vähentyneet merkittävästi. Nyt kun muutoksen aiheuttama kuohunta on jokseenkin laantunut, voin pikku hiljaa alkaa jälleen tekemään huomioita Berliinistä ja ehkäpä silloin tällöin kirjoittelemaan blogiakin.

Vinkkaampa teille nyt ensi alkuun kivan ravintolan, johon tutustuin kaverin kehumana. Gobentosta löytyy ihan kunnon artikkelikin Experlinerin sivuilta. Kyseessä on japanilaistyylinen ravintola, jolla ei ole ruokalistaa laisinkaan. Gobentossa myydään illallisannoksia 10 eurolla ja annostarjotin koostuu useammasta pienemmästä ruokalajista. Voisi siis todeta kyseessä olevan japanilainen tapas.Ravintola on niin pieni, ettei sinne mahdu edes juomavarastoja. Niinpä Gobentoon voi tulla omien juomien kanssa ja se on jopa erittäin suositeltavaa, sillä ruoan yhteydessä ravintola tarjoaa vain hintaan sisältyvää teetä.

Paikan omistaja toimii sekä kokkina että tarjoilijana, ja on silminnähden innoissaan työstään. Japanilaishenkinen illallinen oli maistuva ja tunnelma erittäin miellyttävä. Pöytävarausta suosittelen paikan pienuuden ja sen suosion vuoksi. Tämä on uutta, erilaista ja maistuvaa! :)

Gobenton löytää Prenzlauer Bergin kaupunginosasta, osoitteesta Stubbenkammerstraße 5.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa ku oot päivittäny! Oon viime postauksesta asti tasasin väliajoin käyny kattomassa jos oisit postannu ja nyt odotus palkittiin :)

Arnoya Ari kirjoitti...

Mukava kun palailet, ravintola vaikuttaa mukavalta.

Maiju kirjoitti...

Kiitoksia kannustuksesta! :)

Janne kirjoitti...

Minäkin olen kaivannut blogipäivityksiäsi. kiva että olet palannut ja pikaista paranemista flunssasta.