Pages

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Teetaivaassa

Voin sanoa aivan suoraan, että rakastan teetä. Ilman teetä elämästä ei mielestäni tule yhtään mitään. Tänään minulla oli vihdoin aikaa lähteä tutustumaan Schönebergin kaupunginosassa sijaitsevaan teesalonkiin nimeltään TeeTeaThé (Goltzstr. 2). Sisustukseltaan paikka ei ollut kovinkaan sykäyttävä tai erottuva, mutta parinsadan eri teelaadun lista takaa kyllä sen, että tulen "kahvilassa" uudestaankin käymään.

Tänään testasin Rhapsody nimistä vihreää teetä, joka oli maustettu vanilijalla ja orkidealla. Oikein maistuvaa. Hintakin mielestäni oli kohtuullinen: pieni kannu ko. laatua maksoi 3,90. Tilasin teen seuraksi porkkanakakkua, joka oli kyllä todella porkkanaista. Se tosin sopi minulle mainiosti, sillä nyt kakku ei ollut liian makea. Tykkäänkin syödä teen kanssa ennemmin jotain suolaista kuin makeaa.


Teen ja kakkujen lisäksi TeeTeaThé tarjoaa erilaisia aamiaisia ja viikonloppuisin myös aamiaisbuffettia. Ruokaakin saa, ja päivän annokset vaikkuttivat ihan testaamisen arvoisilta. Iltapäivisin (muistaakseni klo 16-18) on "tee happy hour", eli kaikki teet myydään alennettuun hintaan. Seuraavaa tee-elämystä odotellen..

0 kommenttia: