Pages

maanantai 30. elokuuta 2010

Sushi-satsi-satsaa

Kävipäs niin, että tässä Berliinissä vierähtäneen vuoden aikana opin pitämään sushista. Tähän tarvittiin noin viitisen maistelukertaa ja nyt ollaan sillä asteella, että sushia alkaa toisinaan ihan tekemään mieli (Nigiri-setit ei tosin vieläkään kiinnosta).


Sunnuntaina halusin käydä testaammassa Mikoto Sushi-ravintolan Prenzlauer Bergissä (Pappelallee 22). Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen paikka! Sushi oli niin hyvää ja molemmat meistä sen verran nälkäisiä, että piti vähän santsata ja tilata lisäannoskin :) Yhteensä kahteen pekkaan vedettiin siis 6 kpl Makia (Tamago), 8 kpl Inside Outia (Ruccola Kappa) ja 16 kpl Panierte Mini Rollsia (Kani ja Ebi). Lisäksi tilattiin yksi kalakeitto, muki vihreää teetä, lasi valkkaria ja iso olut. Koko hässäkkä kustansi n. 25 euroa. Mielestäni kohtuu hinta, vaikka varmaan jostain epämääräisestä kopperosta (täällä näkee niitä paljon) saisi sushinsa vieläkin edukkaammin. Mikotoon haluan kuitenkin pian uudestaan, nam! T: SuSHiFaNiGirl2010!.

3 kommenttia:

Yellow Lizard kirjoitti...

Reilu vuosi sitten menetin täällä sushineitsyyteni, tosin se oli ihan puistopiknik, enkä tiedä mistä sushit tulivat. Samana kesänä vielä toisen kerran maistoin pari palaa. Edelleenkään en ole saanut toista kunnon kertaa aikaiseksi, vaikka välillä vähän saattaisikin tehdä mieli. Ehkä tuo voisi olla sopiva paikka tokalle kerralle, kun mukavan huokeakin tuntuu olevan :)

More to love!-Mimmi kirjoitti...

Täst mä tykkään!! :)

Halpaahan tuo on ku saippua! :)

Maiju kirjoitti...

Yellow Lizard: Olin aivan vakuuttunut, etten ikinä tule tykkäämään sushista koska en kalasta tai merenelävisät oikein välitä. Sitten tajusin, että on olemassa nämä kasvispitoiset sushit. Ai että! Suosittelen kokeilemaan ainakin noita Panierte Mini Rollseja, koska eivät mielestäni maistu perinteiselle sushille.

Mimmi: Minäki tykkään! :)