Pages

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Tag der Deutschen Einheit

Tänään yhdistynyt Saksa juhlii 20-vuotissyntymäpäiviään. Onnea Bundesrepublik Deutschland!Kävin pikaisesti kurkistamassa juhlia Brandenburgin portilla. Markkinameininkiä olut- ja makkarakojuineen, ilmapalloineen ja maailmanpyörineen. Taustalla Kylie Minogue lauloi " We were meant to be as one" :)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, siellä lavalla soitti joku kämänen cover-bändi jotain saksalaisia humppabiisejä ja kansainvälisiä hittejä mm. Katy Perryltä ja Kylie Minoguelta. :D
On saksalaisilla kanssa tavat juhlia 20-vuotista yhtenäisyyttään...

Maiju kirjoitti...

Kun itse käväsin tuolla, niin Kylietä tuli silloin vaan nauhalta. Mutta huvitti miten tuo yksi kohta siinä laulussa sopi yhdistymisen juhlimiseen :D
Mutta kyllä joo, odotin ehkä vähän jotain hienompaa.. ehkäpä juhlat iltaa kohti sitten parani? Pääjuhlat taisivat olla tänä vuonna Bremenissä.

Anonyymi kirjoitti...

Aika laimeat viralliset juhlallisuudet siellä oli, pääjuhla oli tosiaan Bremenissä. Jotain musisointia, balettiesitystä sun muuta ja pieni ilotulitus. Niin ja Helmut Kohl tirautteli liikutuksen kyyneleitä rullatuolissaan kun äijän saavutusten ylistämisestä ei ollut tulla loppua. :)

Maiju kirjoitti...

En siis tainnut menettää mitään, vaikka laiskottelin kotosalla sunnuntai-illan :)