Pages

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kesän ensimmäinen pyöräretki

Mennenä lauantaina käytiin tämän kesäkauden ensimmäisellä pyöretkellä. Ostin pari viikkoa sitten uuden pyörän, kun DDR-mallini sanoutui hommastaan irti. Uudella, ihan oikean kokoisella pyörällä passasi polkea Grunewaldin metsässä, Havel-joen ja Wannsee-järven muodostamaa vesistöä kiertäen. Grunewaldin keskellä on muuten näkötorni, Grunewaldturm, josta on mukavat näkymät metsän ja vesistön yli. Berliini siinti kaukana niin pienenä. Ei olisi uskonut, että miljoonakaupungin sisällä edelleen ollaan :)3 kommenttia:

Aada kirjoitti...

Moooi! Oon tässä viime aikoina ahkerasti lueskellu kaikellaista Berliinistä, selaillu ja ruvennu seuraamaan blogeja, kattonu ihan intona 24h Berlin -dokumenttia, mikä tulee tunnin pätkissä kerran viikkoon. Joskus kesällä nimittäin rupesin miettimään, et jos Suomessa en pysty opiskelemaan hevosenhoitajaks, ni miten ois Saksa, ja siitä sit vähitellen se muotoutu siihen et HALUAN ja joko joskus lähen opiskelee tai sit ihan töihin Berliiniin. Oon vaan niiiiiin muuttamassa sinne joskus! Ei mitään hajua millon, se voi vaikka... no, vaikka loppu vuonna tai vasta useemman vuoden päästä. Ei mitään hajua millon, mut sen oon päättäny et niin tapahtuu! :D

Niimpä tässä Berliini-hurmioissani oon lievittäny pahinta Berliini-kuumetta lueskelemalla blogeja, ja sain tässä just luettua siun blogin viimesimmätkii merkinnät.

Tuli tässä muutenkii mieleen, et on jotenkii hauskaa ku on kattonu tuota 24h Berlin -ohjelmaa, ja sit oon vaikka siskolle vauhkonnu et "Tuolla on se ja se paikka! Ja tuo on se ja se, ja tuolla taas on se!", vaan sen perusteella mitä oon lueskellu ja leikkiny esimerkiks Google Earthilla :D Ja itehhä en oo siis koskaan vielä Berliinissä käyny. Mietinkii et pakko siellä on kävästä joskus vaikka viikonloppulomalla tai vastaavalla, et näkee vähän kaupunkia, ja sit vois jossain välisä olla joku kuukauden, parin harjottelu tai vastaava, minkä jälkeen vois pohtia et haluaako ihan oikeesti sinne sit. Kyl tosin veikkaan et näin on, ja et ku nyt jo oon jostain syystä rakastunu Berliiniin, ni tuun rakastumaan siihen enemmänkii!

Mutta näin. Innostun aina höpöttelemään turhia :D Mut siis miusta sait kuitenkii uuven lukijan, ja kivaa kevään jatkoa sinneppäin! :)

Maiju kirjoitti...

Moi ja kiitos kivasta kommentista! Kyllä tää Berliini on monen sydämen vieny :) Sun suunnitelmat kuulostaa oikein hyville. Itse muutin tänne lähinnä sen takia, että halusin ehdottomasti asua ja elää ulkomailla. Berliini valikoitui sattumalta kohteeksi, mutta valinta on osoittautunut erittäin onnistuneeksi. Tsemppiä ja tervetuloa vaan tänne Berliiniin tutustumaan, kokemaan ja ihmettelemään! :)

м . kirjoitti...

pusikko velo