Pages

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Sunnuntai + brunssi = sydän

Olen aivan hulluna sunnuntaiaamuisiin tai -päivisiin brunsseihin ja aamupaloihin. Nyt on taas tullut testattua pari hyvää paikkaa :)

Kurhaus Korsakowin (Grünberger Str. 81) aamupalabuffet oli todella herkullinen ja monipuolinen. 12,90 eurolla sai buffettiin vielä lisäksi kannullisen valintansa mukaista teetä ja vastapuristettua appelsiimehua (niinhyvää). Ravintola sijaitsee aivan Boxhagener Platzin vierellä ja sunnuntaikirpparin myötä ravntolakin oli tupaten täynnä. Miinusta tuli siis rauhattomasta tunnelmasta ja ahtaasta liikkumisesta. Palvelu oli tilanteen huomioonottaen kuitenkin yllättävän nopeaa.

Rauhallisempi tunnelma oli venäläisessä Restaurant Potemkinissä (Viktoria-Luise-Platz 5). Täällä aamupalaa on tarjolla a la carte -tyyppisesti. Suurin osa aamupala-annoksista on nimetty jonkun tunnetun venäläisen mukaan. Itse söin El Lissitzky- kasvisaamiaisen, jossa oli runsaan leipäkorin lisäksi herkkusienimunakas, lämmin kasvisleipä, vihreää salaattia, hedelmäsalaattia, pari venäläistä lettua, tomaatti-mozzarella-tikku sekä nutellaa, hunajaa ja hilloa. Ison teekupin, wostok-virvoitusjuoman ja tipin kanssa hinnaksi tuli n. 15 euroa. Ei siis halvimmasta päästä, mutta eipä tarvinnut melkein koko päivänä muuta syödäkään ;)


0 kommenttia: