Pages

maanantai 2. tammikuuta 2012

Töttöröö

Eipä ole tullut kirjauduttua bloggeriin muutamaan kuukauteen. Ei ole ollut aikaa, eikä kyllä fiilistäkään. Syyskuun puolessa välissä aloitin uuden työni, joka on vuorotyötä. Sen jälkeen olen ollut niin väsynyt, ettei blogille ole tullut uhrattua ajatustakaan. Eipä sillä, että olisin tehnyt mitään blogissa mainitsemisen arvoista..

Joulun edellä tuli tehtyä täysin niitä samoja juttuja, mitä viimekin vuonna kyseiseen aikaan. Oli Lucia Weihnachtsmarkt Kulturbrauereissa, maalaisjoulutunnelmaa Dahlemissa. Toki myös perinteiset joulumarkkinat Suomi-keskuksella. Niin se vaan 2,5 voden jälkeen elämä urautuu ja käy niissä samoissa paikoissa, tapahtumissa, kahviloissa ja ravintoloissa, jotka on jossain vaiheessa hyväksi todettu. Ja perinteitä, niitä tulee myös.

Suomessa kävin viikkoa ennen joulua syömässä jouluherkkuja ja itse joulun olinkin sitten töissä. Vuosi vaihtui railakkaasi kavereiden kotibileissä ja nyt on taas arki ottanut vallan; illaksi töihin.

Muutamia juttuja on "varastossa", mitä haluan blogiin tulevien päivien aikana lisäillä, mutta tuntuu siltä, että kovin tiuhaan postauksia ei tule enää tehtyä.

Palaillaan! :)

3 kommenttia:

Janne kirjoitti...

Kovasti ollaan blogikirjoituksiasi kaivattu. Aina silloin tällöin olen käynyt kurkkimassa, josko sinne olisi jotain uutta ilmaantunut, mutta turhaan :(

Ihan ymmärrettävä toisaalta, että monet asiat alkavat vaikuttaa arkipäiväisiltä kun kaupunkiin kotiutuu - vaikka kaupunki olisikin niin suuri ja mielenkiintoinen kuin Berliini.

Joka tapauksessa tuhannet kiitokset tähän astisista kirjoituksistasi. Niistä on ollut ainakin minulle paljon iloa ja hyötyä. Ja kiitoksia jo etukäteen kaikista uusista jutuista. Jäämme innolla odottelemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan Jannea ihan täysin. Oon käynyt tarkastelemassa blogiasi lähes joka päivä, ja odotellut innolla postauksia. Vinkkejä kun kovasti olen saanut. :) Muutenkin todella mukava ja mielenkiintoinen blogi. Mahtavia Berliini-tipseja ja muutaki mukavaa =)

Maiju kirjoitti...

Kiitos tosi paljon kannustavista kommenteista! Mahtava kuulla, että blogista on ollut iloa ja hyötyä :)