Pages

perjantai 13. marraskuuta 2009

Herkkuja ja kivoja paikkoja

Keskiviikkona treffasin kaverin kanssa Rote Harfessa (Oranienstr. 13). Paikka oli ihan kiva, ja kohtuuhintainen. Päivänkeitto, todella herkullinen kookos-kana setti, maksoi 3,40e ja ihana baijerilainen jälkkäri (ilmeisesti valkosuklaa-kerma-juttua maitosuklaakastikkeella) 3,80e. Not bad.



Torstai-iltaisin on joissakin kaupungin museoissa ilmainen sisäänpääsy. Me käytiin pyörähtämässä Neues Museumissa, jossa oli esillä egyptiläistä ja antiikin Rooman aikaista esineistöä. Museon tunnetuin juttu on Nefertitin patsas. Olen kuullut, että Nefertitiä kutsutaan Berliinin kauneimmaksi naiseksi :)



Museon jälkeen käytin syömässä Hackescher Marktilla italialaisessa Barist-ravintolassa. Itse tilasin kasvislasagnea ja voi että oli kyllä taivaallisen hyvää.



Sitten seikkailtiin hieman. Löydettiin todella tunnelmallinen pieni ravintola Sophienstrasselta (Sophien 11) ja maistettiin glühweinia ja venäläistä kaakaota apfelstrudelin kera. Jälleen nappi valinta.


Pyörähdettiin jossain coctailbaarissakin, mutta se oli niin täynnä, ettei sinne viitsinyt jäädä. Hassu kala bongailtiin tosin paikan akvaariosta.


Löydettiin myös aivan ihana sisäpiha, jossa oli pari ravintolaa ja joitain putiikkeja. Haluan muttaa asumaan sinne sisäpihalle (tai siis en sinne pihalle, mutta asuntoon josta näkee sinne)!

4 kommenttia:

More To Love!-Mimmi kirjoitti...

Hyvältä näyttää!

Menenpä tutkimaan lentoja :D

Maiju kirjoitti...

Kyllä! Tänne niin kun olis jo!

м . kirjoitti...

parempi ottaa tunnit lab.oratoryssä että saa kaikki noi kalot poltettua.

Maiju kirjoitti...

Paitsi kun en pääse sinne sisään kun en oo mies :(