Pages

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Das Wochenende: Samstag

Ja viikonloppu jatkui..

Lauantai käynnistyi äärimmäisen täyttävällä aamiaisbuffetilla, jonka jälkeen lähdettiin porukalla Galleria Kaufhofiin. Vaikka tarkoitus oli lähinnä käyttää vieraita ostoksilla, niin yllättäen löytyi itsellekin jotain tosi elintärkeää ostettavaa, jota ilman ei millään olisi voinut olla (eli paljettinen biletoppi..).


Iltapäivästä treffailimme berliinikamujen kanssa ja kävimme kaffella Kastanienalleen suunnassa. Sitten olikin jo aika käydä vähä kotosalla huilimassa ennen illan koitoksia. Vieraita kiinnosti saksalainen sapuska, ja koska eräs saksalainen ravintola, jossa on jo pitkään pitänyt käydä, oli täynnä, turvauduimme aina varmaan valintaan, eli Brauhaus Lemkeen. Lemkekin oli kyllä täynnä, mutta onneksi saatiin poppoollemme pöytä juomapuolelta. Tilasin tällä kertaa Flammkuchenin, joka pitkään oli mietityttänyt, että mikähänmoinen pöperö on kyseessä. Wikipedia tietää kertoa, että Flammkuchen on perinneruokaa Elsassin suunnalta. Ulkonäkö muistutti pizzaa, mutta pohja oli erittäin ohut ja tomaattikastikkeen sijasta lättyyn taitaa tulla ranskankermaa tai jotain muuta vastaavaa. Hyvää oli kyllä, voisin syödä erittäin mielelläni toistekin.


Lemkestä siirryimme niin ikään perinteeksi muodostuneeseen Aufsturziin. Vieraita kiinnosti myös d'n'b -kemut, joten loppuillasta suuntasimme vielä Iconiin (Cantianstr. 15). Icon on muuten mukava ja viihtyisä klubi, mutta siellä on aina sellainen ummehtunut kellarihaju. Parempi tietysti se, kuin röökinsavu(?). Kohtalaiset kemut oli, vaikka vanhuus alkaa selkeästi vaivaamaan, kun riennoissa jaksoi hädin tuskin neljään :S

0 kommenttia: