Pages

perjantai 29. tammikuuta 2010

Das Wochenende: Montag

Oma viikonloppunihan jatkui vielä maanantainakin, kun sekin oli vielä ihanasti töistä vapaa. Päivää käynnisteltiin lounaan merkeissä siellä mihin edellinen päivä oli päättynyt eli Solarissa. Solarissa on siis kaksi kerrosta/kaksi puolta: yläkerrassa baari ja alakerrassa ravintola. A la Carte -hinnat on aika suolaiset, mutta lounas (klo 12-15) kustantaa vain 5e ja maistui ainakin tällä kertaan oikein hyvältä. Lounaslistalla on päivittäin niin liha kuin vege versio. Muut ottivatkin lihapullia, minä kevätrullia.




Sitten suunnattiin jälleen kerran ostoksille. Tällä kertaa mentii kiertelemään ostoskeskus Alexaan. Sain himoni hillittyä, ja ostin vain yhden syntymäpäivälahjan (enkä edes itselleni!). Ainiin - unohdin - tuhlasin kyllä Starbucksissa, kun tilasin grande-kokoisen Frappuccinon, jollaista olen jo pitkään halunnut maistaa. Tosi hyvä idea tehdä tämä silloin, kun ulkona on joku -210982 astetta pakkasta ja tuulenhyytävyys miljoona. Aivot jäätyi, ei voinut mitään, mutta hyvää oli. Kesemmällä sitten uusiksi!

No, illalla tottakai vielä mentiin porukalla syömään. Valittiin randomilla ravintola Bülowstrassen läheltä, jossa vieraat majoittuivat. Ensimmäinen kivan näköinen siinä kulkiessamme oli italialainen San Marco (Kleiststr. 36). Oli kyllä hyvä valinta: kaikkien annokset oli herkullisia ja hinnat erittäin kohtuullisia. Alkupalaksi saatiin ihan yllättäen jotain pikkuleipäsiä tomaatti-sipulisalsalla ja ruoan lisukkeeksi tuoreita sämpylöitä. Nams. Tähän oli hyvä päätää erittäin syömis- ja shoppailupainoitteinen viikonloppu. Rahanmenoa ei voinut estää, mutta sitä vartenhan minä töitä teen, että voin sitten nauttia elämästä hyvän ruoan ja vieläkin paremman seuran kera. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.


PS. Voisin näköjään kuvailla noitten annosten lisäksi itse paikkaa, niin ei olisi niin ruokapainotteisia nämä mun postaukset.. No, ehkäpä jo ensi kerralla osaan.

1 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Voi, minä niin kaipaan tuota omaa pizzaani! <3