Pages

maanantai 11. tammikuuta 2010

..ja jotain vanhaakin

Postauksiani tänään läpi käydessäni huomasin, että en ole muistanut kirjoitella kaikista niistä paikoista, joissa on tullut syksyllä käytyä. Tässäpä pari sellaista kohdetta:

DDR-museota (Karl-Liebknecht-Str. 1) oli meille monessa yhteydessä kehuttu ja museo onkin valittu pari vuotta sitten Euroopan parhaimmaksi. Odotukset olivat siis korkealla, kun ahtauduimme täpötäyteen museoon. Näyttely oli mielenkiintoinen ja hyvin toteutettu. Sai itse availla kaappeja ja hipelöidä itäsaksalaisia vaatteita. Mutta kaikki tämä aivan liian ruuhkaisessa ja ahdistavassa tilassa. Itsepähän toisaalta valitsimme varmaan kaikista pahimman turistiajan museovierailullemme - lauantaina klo 14. Suosittelen siis DDR-museota, jos lähihistoria vain yhtään kiinnostaa, mutta ehdottomasti esimerkiksi ilta-aikaan koettavaksi (tunti-pari ennen sulkemista).


Sai kokeilla miltä tuntuu ajaa Trabia :)


Hihi, Jens Vaisflook (nimi niin tuttu lapsuudesta, kun seurasin mäkihyppykisoja innoissani)!

Syksyllä kävimme myös istuskelemassa Kumpelnest 3000:ssa (Lützowstr. 23). Paikalla on mielenkiintoinen historia (entinen ilotalo) ja sisustus on vailla vertaa. Baarissa soi musiikki aivan laidasta laitaan, tosin ainoana mieleen jäi Robbie Williams. Ihan hauska pieni kuppila oli, voisi mennä toistekin, mikä ettei. Erityisesti ilahdutti tuo söpö pupu-valaisin:0 kommenttia: