Pages

maanantai 11. tammikuuta 2010

Uudet kujeet

Uuden vuoden kunniaksi keksin blogiin uusia kujeita. Kävin läpi kaikki postaukseni ja lisäsin lähes kaikkien tekstissä mainittujen ravintoloiden, kahviloiden, paikkojen, baarien ja museoiden kohdalle linkin, osoitteen ja tunnisteen. Tarkoitus tällä säädöllä on helpottaa sellaisten ihmisten elämää, jotka saattavat eksyä blogiini etsiessään tietoa Berliinistä ja kivoista paikoista, joissa täällä käydä.

Aloitin blogin tosiaan ihan omaksi huviksi ja ajankuluksi, niin että kaverit voivat samalla lueskella kuulmisiani täältä saksanmaalta. Edelleen jatkan tällä linjalla, mutta tuli mieleen, että blogillani voisi olla myös yleishyödyllisempi tarkoitus. Tästä lähtien aion siis kiinnittää enemmän huomiota siihen, että blogiani voi käyttää vaikkapa Berliinin reissun suunnittelussa.

Ajattelin myös kirjoittaa hieman Saksaan muuttoon liittyvistä seikoista, jotka voivat olla avuksi jollekulle, jolle tänne muutto on ajankohtainen. Ainakin itse kaipasin hirveästi neuvoja viime kesänä, kun Saksaan muuttaminen oli lähellä. Etsin silloin kaikkea mahdollista tietoa Berliinistä juurikin blogien kautta ja löysin lopulta ihan oikeita kavereita, joiden kanssa on nyt sitten päässyt ihmettelemään tätä elämää Suomen ulkopuolella.


Bis bald!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen lähdössä luultavimmin Berliiniin vaihtoon ja löysin blogisi juurikin perus-guuglettamalla Tätä on ollut tosi kiva lueskella!

Olisi mahtavaa jos jaksaisit kirjoittaa Saksaan muuttamisesta, esimerkiksi asunnonhausta ja mukavista asuinalueista Berliinissä!

Danke schön,

M

Maiju kirjoitti...

Heissan! Ja oikein lämpimästi tervetuloa Berliiniin! :)

Olen tosiaan jo pitkään suunnitellut tekeväni postauksen tai useammankin muuttoprosessista, mutta se on vain jäänyt ja jäänyt.. Kiitos siis kommentistasi! Pyrin kirjoittamaan aiheesta piakkoin. Stay tuned ;)