Pages

torstai 10. kesäkuuta 2010

Huh hellettä

Täällä Berliinissä on viimein kesä. Ja helle. Tosi kiva muuten, mutta töissä on ihan kaameaa tällaisella kelillä. Haluaisin sellaisen säännön meille töihin, että jos on yli +25 astetta, niin sillon saa pitää vapaapäivän. Se ois reilu.

Eilen siis saavuttiin takaisin kaupunkiin koleasta Suomesta. Kotona kävin vaihtamassa kesäisempää kampetta ylle ja sitten lähdettiin pyöräilemään, koska se jos mikä on kivaa. Oli supernälkä ja päätettiin mennä brasilialaiseen ravintolaan, josta joskus oltiin perinteiseen tyyliin kävelty ohi ja tuumittu, että tuonne sitten joskus. Cafe do Brasilissa (Mehringdamm 72) on maanantaista keskiviikkoon klo 18 alkaen tarjolla brasilialainen buffetti, joka kustantaa 8,90e/henki. Tulipa todettua, että hinta-laatu-suhde oli erittäin kohdallaan. Herkkuja oli vaikka minkälaisia, kaikki tuoretta ja hyvää. Sunnuntaisin Cafe do Brasilista saa myös brunssia. Sinne ehkä seuraavaksi :)



Mahat täynnä jatkettiin vielä matkaa Viktoriaparkkiin, joka varsinkin nyt kesäaikaan on tosi kiva paikka rentoutua. Pitää hankkia viltti, että pääsee itsekin joku päivä sinne piknikille.


Tässä vielä kuva mun menopelistä, luultavasti DDR-valmisteinen kiituri, jolla pääsee vähän kovempaa kun kävellen. Mut aika söpö, eikö?!



.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olis tarkoitus matkustaa tulevana torstaina Berliiniin tyttäreni 11v kanssa. Majapaikkaa tässä olen paripäivää katsellut. Todennäköisesti varaan Charlottenburg:n alueelta. Silloin on eläintarha ja ostoskatu lähellä.
Viimevuonna kävin vaimon kanssa ja tykästyin kaupunkiin.
Oisko sulla vinkkejä hyvään hotelliin, jossa jaksais 4 yötä olla. Hinta haarukkaan 40-75e/yö
omalla suihkulla yms.
kiitos jos jaksat vastata.

Maiju kirjoitti...

Heissan! Itse ei täällä Berliinissä asuvana ole valitettavasti tullut perehdyttä kovin hyvin erilaisiin majoitusvaihtoehtoihin. Muutamat kaverit ovat yöpyneet Agon Aldea -hotellissa, joka taitaa olla Schönebergin kaupunginosaa. Aika lähellä kuitenkin ostosaluetta ja Zoota: suoralla metroyhteydellä pääsee ja pari-kolme pysäkkiä matkaa. Halvahko perushotelli, käytävät oli aika ankeat, mutta huoneet yllättävän siistit ja viihtyisät. Hotellin sivut: http://www.agon-aldea.de. Toinen kaveriporukka taisi tosin varata hotellin Arean sivujen kautta ja toinen porukka Travellinkiltä. Noin muuten ei Berliinin hotelleista ole tämän kummoisempaa kokemusta/tietoa.

Toivottavasti sopiva majoitus löytyy! Ja tervetuloa Berliiniin!

Salla | dailyimaginarium.com kirjoitti...

Ihana fillari sulla, ihan kuin karkki! Me käytiin tänään miehen kanssa Viktoriaparkissa, aurinko tuli just sopivasti esiin, kun pyllähdettiin nurmelle istuun :)

Maiju kirjoitti...

Kiitti! Ja kiva kuulla, että aurinkokin on näyttäytynyt. Täällä tosiaan toi keli vähän muuttu.. Töissä on tosin nyt sit vähän helpompaa :)