Pages

perjantai 28. tammikuuta 2011

Pesulassa illastamassa

Lavanderia Vecchiasta (Flughafenstr. 46) on paikallisissa lehdissä ollut nyt ihan jonkun verran juttua, ja koska konsepti sen verran kivalle kuulosti, niin varattiinpa pöytä itsellemmekin erääksi lauantai-illaksi. Varaus meni itseasiassa kolmen viikon päähän, sen verran suosittu ravintola tällä hetkellä on (ainakin viikonloppuaikaan).


Italialainen Lavanderia Vecchia toimii entisen pesulan tiloissa. Iltaisin tarjolla on menu, joka sisältää alkuun 10 antipastiannosta, jonka jälkeen luonnollisesti primi ja secondi piatit ja loppuun vielä jälkiruoka. Hintaa sisältyy myös mineraalivesi, ruokajuomaksi valinnan mukaan viiniä, olutta tai limpparia ja jälkkärin yhteydessä kahvi ja oma valintainen digestiivi. Hintaa tulee setille 39 euroa, mikä ei mielestäni ole mitenkään paha, kun ottaa huomioon, että juomatkin sisältyvät hintaan.


Ruoka oli hyvää ja sitä oli todellakin riittävästi. Mulle kävi sellainen moka, että en muistanut varausta tehdessä mainita, etten syö punaista lihaa. Antipasteista kaksi tai kolme annosta oli sellaisia, jotka sisälsi vasikkaa tai sianlihaa, mutta ihan hyvin sai vatsan täyteen muista alkupaloista. Pääruokana oli kaurista ja minulle tehtiin tosi ystävällisesti sen sijaan kasvislautanen. Mitään päätähuimaavia makuelämyksiä ei ehkä koettu, mutta oli kiva syödä kerrankin pitkän kaavan mukaan ja ravintolan idea oli kyllä mukavaa vaihtelua. Sisustus oli mielestäni osunut nappiin. Entisessä pesulassa kun oltiin, niin huoneessa riippui pyyhkeitä ja liinoja "kuivumassa" ja taustalla pesukone pyöritti ravintolan likapyykkiä :) Metkaa. Muutenkin oli hienosti osattu yhdistää mummolatunnelma (liinavaatteet) ja modernimpi säröinen betonin ja teräksen hallinnoima tila. Ihan suositeltavissa tämäkin paikka!

0 kommenttia: