Pages

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Pettymyksiä!

Ihme päivä. Hyvillä mielin herättiin uuteen päivään ja lähdettiin seikkailemaan kaupungille. Tarkoituksena oli pikku hiljaa edetä metroasemalle, josta sitten siirryttäisiin olympiastadionille jännittämään miesten mm-keihäsfinaalia iltapäivällä. Päädyimme Unter den Linden -kadulle, joka kuitenkin oli aidattu meneillään olevan naisten maratonin takia. Ei muuta kun kävelemään aitaa pitkin, jotta josko sieltä joku aukko jostain löytyisi, että päästäisiin asemalle. Eipä siinä äkkiseltään kuitenkaan mitään ollut ja matka jatkui Alexanderplatzille. Jännäksi homma kääntyi siinä vaiheessa, kun tajuttiin, ettei me päästy sinne Alexinkaan asemalle menemään sulkujen takia ja sitten vielä se, ettei me enää päästy koko platzilta pois, koska se oli just sulettu meidän jäljessä. Hieman siinä sitten ärsytti, kun ihmiset kadun toisella puolella sai mennä ja tulla miten halus ja ite oli siellä aitojen takana ja saatto olla jo vähän kiire sinne stadionille.. Meinas kisafiilikset mennä niin meiltä kuin muiltakin satimeen jääneiltä.

Vajaan tunnin odotelun jälkeen päästiin taas liikkumaan ja sinne stadionillekin asti selvittiin. Fiiliksetkin jo hieman parani:


Kovasti kannustettiin Suomen keihäsmiehiä, mutta kuinkas ollakaan, niitä mitaleita ei sit tullukaan :/// Voi Thorkildsen sentään. Siellä se juhli:


Onneksi ihan koko päivä ei menny hukkaan, kun käytiin porukalla syömässä hyvää italialaista ruokaa. Tiramisu parantaa kyllä synkeän mielen:



Päivän nallena Berlino:

2 kommenttia:

NooranElämää kirjoitti...

Hei tosi upea blogipohja sulla! :) Oli pakko kehua.

Maiju kirjoitti...

Kiitos! Ei ole tosin itsetehty, vaan löysin pohjan joltain blogger templates -sivustolta :)