Pages

maanantai 9. elokuuta 2010

Työ ei tekemällä lopu

Huh, huh. Viimeiset pari viikkoa on menneet sellaisissa puuhissa, että ei ole ehtinyt blogiakaan päivittää. Ja toisaalta, mitään sellaista en ole ehtinyt tekemään, josta olisi riittänyt aihetta postailtavaksi. Työtä, työtä ja vähän lisää työtä. Ja iltaisin aina kielikurssi.

No, nyt on kielikurssi ohi ja työrintamallakin rauhoittunut. Tosin tämän viikon perjantaina alkaa taas uusi vaihe työelämässä. Aloitan viidennen työni täälä Berliinissä alle vuoden sisään :D Eli nämä freelancer-hommat jäävät lähes kokonaan, ja siirryn takaisin "normaaliin" työelämään. Alan tekemään asiakaspalvelutyötä kansainvälisessä firmassa. Olen jutusta aika innoissani, vihdoin jotain enemmän oman alan hommaa!

Viime viikolla käväisin muuten neljän päivän minilomalla Kööpenhaminassa. Tein kyllä töitä sielläkin päivittäin. Mutta hieno keksintö tämä etätyöskenely! Köpikseen matkasin bussilla. Säästin lentämiseen verrattuna vähintään 50e, mikä tässä rahatilanteessa oli sen verran paljon, että valitsin varsin nopean lentoreissun sijaan 7 ja puolen tunnin bussikyydin.. TOSIN bussissa tarvitsee itseasiassa olla vain 5,5 tuntia, koska pari tuntia vietetään lautalla. Se on ihan metkaa ja lautalta sai ostettua pandan lakua ja fazerin nameja! Ilmeisen suosittu tuo reitti on, koska mennen tullen bussi oli täynnä. Berlin Linien Bus -yhtiötä löytyy muitakin ihan hyviä yhteysiä ja hintoja Berliinistä muualle Saksaan ja Euroopan pääkaupunkeihin.


0 kommenttia: