Pages

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Auswärts essen... (immer wieder)

Tuntuu, että nykyään tulee kirjoiteltua vaan paikoista, missä on käynyt syömässä. Tämä ulkona syöminen on ehkä hieman riistäytynyt käsistä täällä Berliinissä, vaikka harrastin sitä jo kyllä Suomessakin vähän liikaa. Mutta minkä sille voi, kun ravintolassa ruoka maistuu yleensä niin hyvältä ja mikä parasta, ravintolaruokaa ei itse tarvitse kokata. Nyt on joka tapauksessa pakko alkaa rajoittaa tuota ulkona syöpöttelyä, sillä se tekee aika hyvän loven rahapussiin, vaikka hintataso täällä onkin Suomea alhaisempi. Säästölinjalle siis!

[Toinen syy lukuisiin ravintolapostauksiin on se, että tällä hetkellä ei tule tehtyä oikeastaan mitään muuta kuin töitä, tai sitten aika kuluu töistä toipumiseen (=sohvalla makoiluun). Kun näistä toiminnoista ei oikein viitsi postauksia tehdä, niin sitten kun kerrankin tekee jotain muuta, niin se on sitten yleensä se keikka, kun käy ulkona nauttimassa evästä. Itsellänihän on tosiaan ollut nyt kaikki viikonloput töitä, joten aikaa ei oikein ole ollut millekään kivalle.]



Tässä kuitenkin viime viikolta pari kuvaa Mommsen-Eck -ravintolasta (Mommsenstr. 45), jossa kävin illastamassa kaupungissa vierailleiden sukulaisten kanssa. Ihan ok paikka oli tämä, joskaan ei mikään "pakko päästä uudelleen"-kokemus. Hyvää ruokaa kohtuu hinnalla kuitenkin.

Pääruoaksi otin mantelikuorrutettua kalaa..



.. ja jälkkärikisi totta kai Apfelstrudelia:

2 kommenttia:

V & H kirjoitti...

Ei saa vielä alottaa mitään säästökuuria, vasta meidän reissun jälkeen sitten ;)

T: V & H

Maiju kirjoitti...

Juu siis piti itseasiassa kirjottaa tuohon, että ens viikonloppu tulee olemaan poikkeus tästä, mutta jäi nyt mainitsematta. Ens viikonloppuna kannat kattoon! :)